Implementatie: focus op de organisatie

AFAS richt zich op de technische inrichting van AFAS-modules. Als enige partij in Nederland slaat Conclusion AFAS Solutions de brug tussen alle mogelijkheden van AFAS software, de vereenvoudiging van organisatieprocessen en het gedrag van mensen. Het gaat niet om hoe AFAS werkt. Het gaat er vooral om hoe u werkt met AFAS. 

 

Onze specialisten weten waarom het draait en houden overzicht

Veranderingen op het snijvlak van technologie en organisatie zijn ons specialisme. En: vreemde ogen dwingen. Er komt veel kijken bij een implementatie. Wij houden overzicht, rapporteren en springen bij.

 

Onze specialisten vereenvoudigen
Welke werkzaamheden zijn niet langer nodig door de AFAS-technologie? Welke keuzes kunt u maken en welke gevolgen hebben die? Wij her-ontwerpen processen om AFAS optimaal te implementeren.

 

Onze specialisten stellen de klant centraal
Hoe moeten uw interne werkstromen verlopen zodat uw klanten er maximaal van profiteren?

 

Onze specialisten creëren draagvlak
Veranderen doet zeer. Wij nemen uw medewerkers mee in uw visie om begrip voor veranderingen te krijgen. Wat als medewerkers niet willen veranderen? Wij zorgen ervoor dat mensen in beweging komen. 

 

Kortom: onze specialisten zorgen er voor dat de implementatie niet alleen een technisch succes wordt, maar in de praktijk ook rendeert.


Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800