05-06-2018 / nieuws /
Teambuilding en fun in Valkenburg

Weekend weg

Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar Valkenburg voor ons jaarlijkse weekend weg. Na een gezellige kick-off op vrijdag, begon het officiele programma op zaterdag.

 

Na een gezond ontbijt hoort natuurlijk koffie met Limburgse vlaai! Voor de durfhalzen stond er vervolgens een actieve klimtocht door de mergelgrotten op de planning. De andere helft van de groep heeft de stad op een originele manier leren kennen. "De vloer is lava" wekte vele leuke plaatjes op.

 

Na alle activiteit was de lunch geen overbodige luxe. Er werd rijkelijk gegeten en bijgekletst hoe iedereen de ochtend heeft beleefd. Ook het middagprogramma beloofde veel goeds. Je kon kiezen uit een stadsprogramma en wederom een actief programma met levend tafelvoetbal, lasergamen in de grotten én tokkelen van de 35-meter hoge Wilhelminatoren!

 

Overwinning, trots en teamspirit moet gevierd worden met een koud biertje. Als verrassing stond de band Wenne van collega Sjoerd te spelen op het dakterras. Één woord: geweldig!

 

Na het spetterende optreden was er ruimte om op te frissen om vervolgens te genieten van een gezellige barbecue, quiz en natuurlijk; feestavond!

Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800