13-08-2019 / nieuws /
Twee nieuwe trainees!

Max van Overbeek en Wesley Sluijk - Trainees

Starten, meters maken en groeien tot IT Business consultants.

Dat is wat onze nieuwe trainees Max en Wesley voor ogen hebben. Groeien in kennis en expertise. Eigenschappen die de heren op het lijf geschreven staan en aansluiten bij het DNA van Conclusion AFAS Solutions.

 

What about Max

Max heeft na zijn studie Accountancy een wereldreis gemaakt. Na een jaar reizen is hij gestart als Finance consultant bij een detacheringsbureau. Dat sloot goed aan op zijn genoten studie. Daar miste hij de uitdaging in techniek en de oplossingsgerichte aanpak. Max is namelijk sterk in het snel vertalen van data en het toepassen van praktische oplossingen.

 

What about Wesley
De stip op de horizon zetten en doelen najagen. Dat heeft Wesley de afgelopen 6 jaar gedaan bij Translink. Klantcontact is voor Wesley niet nieuw: in een leidinggevende rol als Backoffice Medewerker bij Translink was hij namelijk verantwoordelijk voor het social media team. Waarbij hij zijn visie liet schijnen over de communicatie in de breedste zin van het woord. Resultaat- en klantgerichtheid is voor hem key. En dat is precies wat hem aanspreekt in zijn nieuwe rol bij Conclusion AFAS Solutions.

 

Beide zitten vol energie en gaan alleen voor het beste resultaat. Business done differently. Welkom bij de club!

 

 

Bekijk onze vacatures
Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800