05-11-2019 / nieuws /
Verrijking van het team!

We hebben een nieuwe ervaren Applicatie-Consultant aan boord

Conclusion AFAS Solutions heeft een nieuwe ervaren Applicatie-Consultant binnen het ERP team aan boord. Met een afgeronde Accountancy opleiding heeft Renee voor een natuurlijke loopbaan gekozen. Een pad dat haar goed ligt, want inmiddels heeft ze al heel wat vlieguren gemaakt binnen haar vakgebied en AFAS Software. Met 8 jaar ervaring als interim professional in de Finance beheerst ze de stevige consultancybasics.


Rollen zoals
assistent-controller zijn voor haar geen rocket science. Door Renee haar opgedane ervaring plukt ze nu de vruchten, ze doorziet processen goed waardoor ze vóór de bal speelt en de klant vooraf adviseert in de meest efficiëntie keuzes van AFAS Software. Altijd gedacht vanuit de klant, iedere klant heeft immers haar eigen wensen aansluitend op de organisatie.

 

De keuze voor Conclusion AFAS Solutions
Conclusion AFAS Solutions heeft een open cultuur waar veel mogelijk is. De waarde die wij als team en ik als Applicatie-Consultant kan leveren geeft mij energie. ‘’Bij Conclusion AFAS Solutions heb ik de ruimte mijzelf te blijven ontwikkelen binnen een gemotiveerd team met experts’’. Het voornaamste doel is positieve klantreactie binnenhalen, dat is wat haar drijft.  

 

Wil jij ook aan de slag bij Conclusion Afas Solutions?
Bekijk hier meer...
Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800