24-05-2020 / publicatie /

Banktransacties automatisch verwerken

Moeten jullie ook iedere keer eerst inloggen bij de bank, daar handmatig de afschriften downloaden om vervolgens deze in te lezen in AFAS? En eerst handmatig betaal- en incasso-opdrachten opslaan vanuit AFAS om vervolgens weer te importeren in het bankpakket?

 

Met de bankkoppeling van AFAS is dit gehele proces te automatiseren. In de ochtend staan met één druk op de knop alle afschriften voor alle bankrekeningen direct klaar voor verwerking.

Bankieren jullie bij de Rabobank of de ING bank, dan worden de betaal- en incasso-opdrachten ook geautomatiseerd vanuit AFAS naar het bankpakket gestuurd.

 

Het inrichten van deze bankkoppeling kost helemaal niet veel tijd, binnen 2 uur hebben wij dit voor uw organisatie ingericht. En deze 2 uur is snel terugverdiend. Door te werken met de bankkoppeling gaat de verwerking van de bankmutaties een stuk efficiënter en makkelijker. Daarnaast biedt het in geval van betalingen (zowel crediteuren als salaris) ook de veiligheid dat het betaalbestand niet meer handmatig aan te passen is. De controle in het bankpakket met een integriteitskenmerk waarmee het betaalbestand wordt gecontroleerd is in dit geval niet meer nodig.

 

Wat wij doen:

 

Als u werkt met de software van AFAS en bankiert bij de Rabobank, ABN AMRO of de ING Bank, is de bankkoppeling te maken.

 

Wij maken deze koppeling (zowel vanuit AFAS als vanuit het bankpakket) en activeren de bankrekening(en). Daarnaast voegen we in het geval van betalingen en incasso statusinformatie toe aan de verschillende weergaven zodat u de verzendstatus van een betaal-of incasso-opdracht altijd kunt volgen.

 

Investering:

 

De bankkoppeling kunnen wij gemakkelijk en snel voor u op afstand inrichten. We hoeven dus niet bij u op kantoor te komen! Binnen 2 uur hebben we de bankkoppeling ingericht.

 

Bankkoppeling inrichten voor uw organisatie?

Vul het formulier in en we nemen contact op!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Leuk dat u interesse heeft, we nemen zo snel mogelijk contact op!

Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800