29-06-2018 / nieuws /
Conclusion AFAS Solutions in het zonnetje gezet

AFAS partnerdag 2018

Voor de derde maal op rij heeft AFAS afgelopen week haar jaarlijkse partnerdag georganiseerd op het kantoor in Leusden. Uiteraard waren wij vanuit Conclusion AFAS Solutions weer goed vertegenwoordigd met 8 collega's.

 

Het gevarieerde programma bestond uit het delen van nieuwe ontwikkelingen in de dienstverlening, inzichten in de samenwerking met partners en diverse voorbeelden van succesvolle trajecten. AFAS is vooral trots op de ontwikkelingen in het partnernetwerk. De professionaliseringslag die gemaakt is, heeft geleid tot betere samenwerking, succesvollere projecten én het belangrijkste doel: super tevreden klanten. Wij zijn trots hier onderdeel vanuit te maken!

 

Conclusion AFAS Solutions werd dan ook door AFAS diverse malen in het zonnetje gezet. De mix van samenwerking maakt dat het product op een juiste wijze tot zijn recht komt bij onze klanten. We hebben tenslotte hetzelfde doel voor ogen; een tevreden klant. De komende periode wordt de samenwerking verder geïntensiveerd en geoptimaliseerd om ons gezamenlijke doel verder te versterken.

 

Naast een inhoudelijk programma was er ook ruimte voor inspiratie en nieuwe inzichten aan de hand van muziek en succescoach Robin van Galen. Robin heeft aan de hand van een theoretisch (management)model en praktijkvoorbeelden de parallellen tussen topsport, management en succes uitgelegd. Een bijzonder inspirerend verhaal.

 

Sebastiaan Leeuwenkamp
Ik vertel je graag meer! Bel Sebastiaan Leeuwenkamp 06-11041745
Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800