01-10-2019 / Blog /
Traineeship Succesbeheer afgerond

Max en Wesley gefeliciteerd!

Een traineeship bij Conclusion AFAS Solutions telt meerdere onderdelen. Eén onderdeel daarvan is de acht weken durende traineeship van Succesbeheer bij AFAS Software te Leusden. Tijdens deze wekelijkse driedaagse traineeship wordt de benodigde basiskennis van de AFAS Software eigen gemaakt.

 

 

Max en Wesley hebben zich de afgelopen maanden ingezet voor het behalen van dit onderdeel van hun traineeship bij Conclusion AFAS Solutions. Hiermee maakte de heren in korte tijd grote sprongen in hun basiskennis. De traineeship Succesbeheer bestaat o.a. uit het uitwerken van een case. Het uitwerken van een case wordt als zeer leerzaam ervaren doordat de benodigde informatie zelf vergaard moet worden. Al zoekende naar de juist input leren ze zo hun eigen weg te bewandelen, bovenal biedt dit de mogelijkheid de diversiteit van het pakket te leren kennen.

 

Wesley ''Naast de AFAS-kennis heb ik een presentatietraining en een consultancyskillsessie gehad die heel inspirerend waren.''

Max en Wesley hebben de case succesvol gepresenteerd aan de consultants van AFAS Software. Hiermee rondde zij beide het traineeship Succesbeheer succesvol af. Gefeliciteerd!

 

 

 

Conclusion AFAS Solutions Edisonbaan 15, 3439 MN Nieuwegein info@conclusionafassolutions.nl +31 30 219 3800